Кобрата с добри новини във “Фейсбук”

Снимка : Facebook
Снимка : Facebook

Кубрат Пулев, който е гордостта на България, относно професионалния бокс в тежка категория, съобщи доста важна новина в неговата страница във “Фейсбук”. Пулев обяви, че успешно е спечелил търга за организацията на елиминационен мач за статута на официален претедент за световната титла на Международната боксова организация, а именно IBF, срещу Дилиън Уайт, като освен това победителят от двубоя ще получи правото да се изправи за пояса срещу именно неговия притежател – Антъни Джошуа.

Думите на боксьора в социалната мрежа бяха следните :
“Честит 24-ти май на всички българи! Този светъл ден в историята на нашата родина е рождеството на българската просвета и винаги на 24-и май ние честваме силата на знанието, на българската писменост и култура.

Точно днес, без да се налага да се качва на ринга, родната гордост в тежка категория на професионалния бокс спечели абсолютните права върху организирането на мача срещу Дилиън Уайт.

Подробностите ще се очаква да бъдат уточнени в кратки срокове, но се знае, че този двубой трябва да се проведе в 90-дневен срок.”

(3)