Прогнози европейски клубни турнири

1. „Базел” – „ПСВ” . Двата отбора да отбележат.     Предвид резултатът от първата среща завършил 3:2  за днешните гости ни предстои отворен двубой  в който ще падат голове и в двете врати. 

2.  „Олимпиакос” – „Виктория Пилзен” – 1.    Първата среща приключи при нулево равенство означаващо, че падне ли гол в мача на домакините ще им е необходим само успех. В Европа те са се доказали като безапелационен домакин и заедно със своята темпераментна публика ще спечелят така важната среща. 

3. „АИК” – „Марибор”  – 1.     Резултатът от първия мач е 2:1 за словенците. На домакините е необходим успех. Първеството е в разгара и те имат сили да спечелят мача. 

4. „Розенборг” – „Бате Борисов” – 1.     Нещата споменати за горната среща се припокриват в пълна степен и за тази.  Разликата е само  в това, че шампионатите и на двата опонента са в разгара си. 

5. „Карабах” – „Дъндолк”  – 1 .      Скъпата селекция на „Карабах” няма право на грешка срещу ирландския шампион. 1:1 е резултатът от мача на острова . Домакините няма да изчакват, а ще си решат мача от рано. 

6. „Кайтрат” – „Апоел Беер Шава” – 1.     Загубата с 0:2 в Израел е поставил домакините от Алма Ати до стената. Те ще атакуват от самото начало и ще спечелят , но дали ще е достатъчно за продължаване напред. 

7. „Университатия Крайова” – „Будапеща Хонвед” – 1.    Нулево реми в Унгария. Домакините са една идея по-класни. Падне ли гол в срещата и домакините не я спечелят означава отпадане. 

8. „Аполон Лимасол” – „Шамрок Роувърс” – 1.    Загуба за сегашните домакини с 1:2 в Ирландия. По- класните домакини ще победят безапелационно в кипърските жеги у дома. Мачът е абсолютно сигурен за игра.

9. „Жрински” – „Утрехт” – 2.   Холандският тим е по-класен. Първият мач завърши с голово реми, което щепринуди гостите да търсят гола и победата. Класата ще си каже думата . 

10. „Щурм” –„Хаугесунд” – 1 .   Загуба с 0:2 за отбора воден от Нестор Ел Маестро, означаваща търсене на успеха с ранен гол. По-класен тим от по-качествен шампионат са . Може и да успеят с покриването на пасива. 

К.Иванов

(24)