Тервел Пулев ще играе два мача за осем дена

Снимка : ММА България
Снимка : ММА България

Два мача за осем дена ще бъдат изиграни от Тервел Пулев в полутежка категория. Неговата програма бе показана в най-престижният сайт, който дава следната статистика, а именно – boxrec.

Софиянецът вече е в Чикаго. 35-годишният боксьор ще се бие срещу Тристан Джеймс, от САЩ, на трети март, ранно българско време. В шеструндов двубой ще се изрази срещата.

Противникът, който ще се изправи срещу българина, има една победа, две загуби и едно равенство, като също така е на 31 годишна възраст. Последното му качване на ринга е било през ноември месец, след като загуби по точки от Джем Килич.

Пред Тервел ще има още по-голямо изпитание следващата събота. Тогава той ще се срещне с бившият претедент за световната титла Валери Брудов, който има 44 победи, от които 30 с нокаут и 13 загуби. Осемрундовата среща ще бъде изиграна в Германия в Спандау.

Руският боксьор не е в неговата най-добра форма. 41-годишният има 1 победа от общо 6 последни мача. Неговият последен мач бе през октомври. Тогава Дитлев Росинг го надви с 1:2 гласа.

 

(5)