УИКЕНД ТОП 10 ПРОГНОЗИ

1. „Арсенал Уулвс 1      Столът на Емери вече сериозно се клати и това ще бъде последния му шанс. През седмицата в мач шедьовър срещу Ливърпул бяха използвани предимно резервни състезатели.  При ”вълците” нещата седят по сходен начин,с тази разлика, че резервната им скамейка не е толкова дълга като тази на „Арсенал“. Цикълът сряда – събота от юли месец насам дава своето отражение Доверяваме се на по-свежите домакини.

2. „Фулъм Хъл С 1       Домакините са близо до върха.Безспорно притежават по-голямата класа и целта им е моментално завръщане във висшия ешелон. Митрович не спира да бележи. Хъл са в подем, но на ”Крейвън Котидж” трудно ще се доберат до нещо.

3. „Суиндън Уолсол 1       Домакините са в подем, а гостите в жестока криза. Излизането ѝ от нея просто няма как да стане на гости на един от най-стабилните отбори в дивизията. „Суиндън“ гони промоция , а потенциалът им отговаря на амбициите.

4 . „Дженоа Удинезе 1       „Грифоните“ излязоха от кризата , а бяха  на минута от това да вземат точка и срещу „Ювентус“. На противоположната страна се намират „Удинезе“, инкасирали цели 11 гола в последните си две срещи, в които неизменно остават и в намален състав, което ще доведе  до наказания за този сблъсък. Моментната форма предразполага към домакински успех.

5. „Севиля Атлетико М  Двата отбора да отбележат.       Въпреки голямата ставка за този изход, двата тима притежават достатъчна огнева мощ и спокойно ще си отбележат поне по гол. Изморени от натоварения цикъл , головете ще падат една идея по-лесно.

6 . „Хофенхайм Падерборн 1        Формата на „Хофе“ е убийствена, а за капак пристига и „фенерът” на класирането. Победата е задължителна.

7. „Веен Хамбургер 2         Последният среща първия. „Хамбургер“ не трябва да допуска миналогодишната си грешка и да се отпуска по средата на сезона . Успехът на гости на „Веен“ е задължителен и при сериозен подход  няма как да не се постигне.

8. „Сент Етиен Монако . Двата отбора да отбележат       Много качествените нападения и по-слаби отбрани ни насочват към тази опция. Наред с всичко и добрата форма на опонентите е предпоставка към направения избор.

9 . „Тондела Спортинг 2         „Спортинг“ напипа формата, а съставът изглежда избистрен при новия треньор Силаш. Победите не закъсняха. „Тондела“ се представя доста стабилно до момента, но за гранд като „Спортинг“ тези мачове са задължителни за печелене.

10 . „Венлоо Фейноорд 2        Гостите ще бъдат с нов треньор в тази среща, което ще ги мотивира допълнително. „Венлоо“ са предпоследни и класата им е доста по-ниска от тази на „Фейноорд“.

К.Иванов

(9)