УИКЕНД ТОП 10 ПРОГНОЗИ

1 . АрсеналСаутхямптън 1         Задължителна победа за „артилеристите“.Наредиха четири мача без победа във Висшата лига .Успехът е наложителен, а „Саутхямптън“ е почти сигурен изпадащ и нямат футболните аргументи да им се противопоставят .

2 . ФулъмКПР 1      „Фулъм“ е по-качествения състав в това лондонско дерби. Разполагат с по-добри изпълнители, а притеснителното за тях е, че изостават от първите две позиции и този мач е задължителен за печелене . „КПР“ е в серия от четири срещи без успех и надали това ще се промени на „Крейвън Котидж“ .

3 . Флийтууд– “Транмиър 1        „Флийтууд“ е изключително силен домакин. Правят невероятна кампания до момента и приемат колебливия „Транмиър“. Гостите изиграха впечатляващ мач в сряда, побеждавайки  лидера  „Уикъмб“ като гост след продължения . В него те играха близо 70 мин в намален състав, което няма как да не даде отражение в предстоящия сблъсък .

4 . СасуолоЛацио  – Двата отбора да отбележат       Изключително резултатни отбори с много слаби отбрани. Логичен избор в един труден за прогнозиране италиански кръг .

5 . ЛеганесБарселона 2        „Барса“ са длъжни да подходят сериозно към  гостуването в това  мадридското предградие. При последната си визита загубиха тежко от „Леванте“ .”Леганес“ са последни и трудно ще се противопоставят .

6 . ВердерШалке – Двата отбора да отбележат       Тази опция фигурира в почти всички мачове на  “бременските музиканти” от последните две години. Предстоящата среща не би трябвало да прави изключение .

7 . АнжеНим 1        Бляскава кампания за домакините до момента. Трета позиция и приемане на най-слабия тим в Лига 1. Отворилият им се шанс не трябва да се пропуска.Новата цел е Европа.

8 . ТроаШамбли 1       Домакините са устремени към елита и грешки срещу последните отбори повече не трябва да се допускат. Тази срещу „Орлеанс“ е в миналото, но поуките трябва да са взети. Целта на „Шамбли“ е повече от ясна, запазване на елитния си статут, но тук дори и точката е мираж. 

9 . ПСВХееренвеен 1        Дълбоката  криза в състава на „ПСВ“ трябва да приключи тук. Вече в шест срещи от всички турнири им убягва вкуса от победата. „Хееренвеен“ са пет мача без поражение, но тук се очертава да им бъде много тежко.

10 . Арминия БилефелдЗандхаузен 1        Лидерът приема коравия тим на „Зандхаузен“ . Инерцията от победни резултати трябва задължително да продължи, за да може дългогодишното завръщане в Бундеслигата да се осъществи . Отпускане не трябва да има в предвид на това, че грандове като „Щутгарт“ и „Хамбургер“ им дишат във врата .

К.Иванов

(12)