УИКЕНД ТОП 10 ПРОГНОЗИ

БероеЦарско село   1     Доста несполуки  нареди „Берое“ с новия си треньор Димитър Димитров . Не бъде ли спечелен и този мач класирането  в Топ 6 ще се превърне в утопия . Гостите от своя страна разполагат с ограничен брой изпълнители и трудно ще се доберат до нещо .

2 . Ман. Юн.“Евертън   1      Прогресът при „червените дяволи” в последните срещи е видим. Формата в която навлязоха точно преди натоварения коледен график е отлична. Новият треньор на „карамелите“-Дънкън Фъргюсън стартира блестящо, но тук ще бъде много трудно. Трябва да отбележим, че „Евертън“ играе доста трудно на Олд Трафорд .

3 . СуиндънОлдъм   1      Домакините са в серия от шест поредни победи . По всичко личи , че серията им ще продължи. Приемат един от последните отбори в класирането. Различни цели имат двата опонента. Изборът е за по-качествения тим .

4 . БрешаЛече – 1     Отборът на „Бреша“ очаква първи домакински успех в Серия А . Темпераментната им публика заслужава това, а и в състава им личат имена като Марио Балотели , способни сами да решат даден двубой. Не успеят ли и при този си опит просто трябва да се примирят, че мястото им не е в елита .

5 . Атлетико М.“Осасуна   1    Победата през седмицата в Шампионската лига индикира за излизане от кризата в която изпаднаха „дюшекчиите” . “Осасуна“ е точния противник победите да се завърнат и в Примера дивизион .

6 . КьолнЛеверкузен . Двата отбора да отбележат        Логичен избор за това местно дерби в което поставянето на знак  изглежда твърде рискована операция .

7 . Ерцгебирге АуеЯн Регенсбург . Двата отбора да отбележат       Втора Бундеслига се превърна в една от най-резултатните и атрактивни лиги в Европа. Срещат се два отбора намиращи се в подножието . И двата замесени до момента в голови спектакли .

8 . БрагаПасош де Ферейра – 1      Изключително слаба кампания за  “артилеристите” до момента. Представянето им в Европа пък е на другия полюс, където жънат успех след успех. Това е доказателство за потенциала, който притежават. Първенството напредва и резултатите трябва да се прехвърлят  на местна почва. По всичко личи,че „Пасош“ ще са в борбата за оцеляването си до последно. Различни цели и различна класа на отборите в това северно дерби .

9 . ШарлероаСеркъл Брюж   1     Домакините правят страхотен сезон до момента и са много близо до втората позиция. „Серкъл“ продължават да се люшкат между първа и втора дивизия и изпадането тази година не подлежи на съмнение .

10 . ТвентеВитес . Двата отбора да отбележат      Много труден за прогнозиране кръг в Холандия . Това обаче в никакъв случай няма да попречи на резултатността в него. Изборът е за този мач противопоставящ доста резултатните нападения на двата тима . 

К.Иванов

(6)