УИКЕНД ТОП 10 ПРОГНОЗИ

1. Ман.Юн.“Норич 1       Въпреки многото контузени състезатели в редиците си, „Юнайтед“ са длъжни да спечелят тази среща . Борбата за четвъртата позиция ще бъде до последния кръг.  „Норич“ стабилизираха изявите си , но продължават да са на последната позиция и съдбата им изглежда предначертана .

2. ХълФулъм . Двата отбора да отбележат .      Тази ставка присъства неизменно в срещите когато е замесен един от двата тима . Сега се срещат помежду си и логиката води натам .

3. ПортсмутУимбълдън 1         Вече в две срещи подред успехът убягва на амбициозния тим от Портсмут . Отборът от Южна Англия си е поставил за цел участие минимум в плейофите и подобни двубои трябва да се печелят. „Уимбълдън“ са близо до опасната зона и отдалечаването от нея ще бъде преследваната цел до края на шампионата.

4. ЙоркТелфорд 1         „Йорк“ е най-именитият тим в северната Национална лига . Гонят промоция и са длъжни да вземат този мач. „Телфорд“ се намират в подножието на плейофите и са непобедени в четири поредни двубоя когато гостуват. Време е и това да се случи .

5. УелдстоунУелинг 1         Лидерът в южната Национална лига е леко разклатен . След две допуснати поражения приемат предпоследния в класирането, който е с четири поредни такива . Подходящ момент за завръщане към  победите .

6. ФиорентинаСпал 1      „Виолетовите“ изпуснаха победата в последните секунди през изминалия кръг . Срещите без успех са точно осем, а последният домакински успех датира от 06.10.За „Спал“ борбата за спасение ще бъде ожесточена. Доверяваме се  на по-голямата класа .

7. МорейрензеПорто 2       „Драконите“ продължават преследването на „Бенфика“, чийто тим незнайно как до момента е загубил точки само срещу „Порто“ . Гостите в тази среща се представят доста добре при визитите си.Този сезон спечелиха и на Луж и на Алваладе, което не се бе случвало от 17 години . Инерцията от победи ще продължи и тук .

8. Трабзонспор Касъмпаша 1        Домакините се намират в подножието на върха, активни са на трансферния пазар, а целта е шампионската титла. Гостите се разделиха със седем основни състезатели и за в бъдеще ще разчитат на момчета от школата на тима .

9. Хелмонд Бреда 2        Гостите са устремени към завръщане в елита и такива двубои трябва задължително да се печелят .„Хелмонд“ безспорно е един от най-слабите тимове в дивизията и трудно ще се противопостави срещу по-именития си противник .

10. Бризбейн Роар Мелбърн Сити Двата отбора да отбележат .     Това е изборът от Австралия. Както нееднократно сме отбелязвали, двата тима почти винаги бележат в срещите от този атрактивен шампионат . 

К.Иванов 

(6)