УИКЕНД ТОП 10 ПРОГНОЗИ

1. ФрайбургГладбах . Двата отбора да отбележат .        Стабилният тим на домакините в два поредни двубоя не може да отбележи на собствения си стадион. Сега това  ще се промени. За „Гладбах“ това е вън от съмнение .

2. Фортуна ДюселдорфХофенхайм. Двата отбора да отбележат .      Срещат се два състава, които рядко пропускат възможността да се разпишат. И двата имат собствени цели в шампионата . Едните да не изпаднат, а другите да играят в Европа. Головете са гарантирани .

3. Щутгарт“ – „Оснабрюк 1         „Щутгарт“ са на втора позиция, гарантираща директната промоция, за разлика от третата, която означава бараж. Тя трябва да се брани. „Оснабрюк“ са далеч от класата и амбициите им.

4. Инголщадт – Зоненхоф Гросеспах – 1        Сигурна домакинска победа . „Инголщадт“ са длъжни да вземат срещата  предвид гъстотата на отборите в челото. Гостите са сигурен изпадащ и нямат класата да се противопоставят.

5. ДуисбургКемницер   1         Лидерът ще търси своето в това домакинство срещу тоталния средняк от Кемниц. Залагаме на по-голямата класа.

6. БрауншвайгБайерн М2. Двата отбора да отбележат.       Изключително резултатните опоненти са предпоставка за голове и в двете врати .

7. РийдЛафниц 1        Ясно е, че домакините ще се завърнат в австрийския елит през следващия сезон. Отборът им е много силен и ще го направят със стил в оставащите им срещи до края .

8. Динамо БрестМинск 1        Шампионите започват да набират скорост. Посрещат излезлия от ритъм тим на „Минск“ и ще вземат своето .

9. Слован Либерец Млада Болеслав 1        Домакините преследват упорито третата позиция и няма да имат проблеми с успеха. Гостите са вън от всякаква форма и не случайно инкасираха седем гола при последната си визита .

10. Копенхаген Рандерс 1         Актуалният първенец показа добра форма след рестарта на шампионата .След победата като гост в понеделник тя ще бъде затвърдена и в тази среща. Все още съществува малка  надежда  защита на титлата .

К.Иванов

(7)