УИКЕНД ТОП 10 ПРОГНОЗИ

1. АмстетенКлагенфурт 2         Само четири точки са необходими на гостите за директна промоция. Остават само две срещи до края и победата ще бъде преследвана докрай .

2. ХорнРийд – 2         Преследвачите от „Рийд“ трябва да спечелят срещата и да се надяват на грешна стъпка от страна на „Клагенфурт“. Домакините са далеч от тяхната класа и победата им не е поставена под съмнение.

3. БАТЕ БорисовМинск 1         Домакинската победа не буди въпросителни. След 4 срещи без успех, той бе постигнат с класика в Брест срещу местния „Рух“. След случаите на Ковид19 в редиците на Минск , отборът не е същия.

4. Динамо МинскГородея 1         Блестяща е формата на домакините . С постоянни игри пътят до подножието бе извървян. Остава формата да се запази. „Городея“ е далеч от домакинската класа  в този момент .

5. ФьолнирВалур 2           Разликата в класите между първия и последния във временното класиране е фрапантна. Победа за лидера.

6. БоавищаРио Аве 2        Сметката е проста . На „Рио Аве“ им е необходим успех и в същото време  съперникът им за място в Европа –„Фамаликао“  не  трябва да печели гостуването си на Маритимо. Зависещето от тях, трябва да бъде изпълнено.

7. Осиек Локомотив Загреб 1         Директен мач за класиране в квалификационния кръг за Шампионската Лига. Да припомним, че при равен резултат , може да се възползва тима на „Риека“. Доверие за домакините.

8. Базел Лугано 1         Три кръга до края на шампионата . „Базел“ изостават на 3 пункта от втората позиция, която им е цел. Съперникът  за нея има мач с „Йънг Бойс“. Чудесен момент за скъсяване на дистанцията. Противникът е във ваканция.

9. Хик Хелзинки Интер   1         Най -титулуваният финландски тим е в ролята на догонващ. Класата им е по-сериозна от опонента в този сблъсък и победата им  е вън от съмнение.

10. Бодо ГлимтМолде Двата отбора да отбележат                Очевадно е, че класата на тези два тима е най -голяма в норвежката „Елитсериен“. Те практикуват доста резултатен и печеливш футбол и головете в двете врати са сигурни.

К.Иванов

(3)