УИКЕНД ТОП 10 ПРОГНОЗИ

1. ЦСКА 1948“   –  1       Задължителен успех ще гонят армейците срещу клуба, който се опитва да открадне тяхната идентичност. Притежават по-добри футболисти, а почерка на Акрапович започва да си личи. От своя страна гостите имат  доста кадрови проблеми. Ще липсват Д, Александров ,Русев и Василев .

2. Вакер Инсбрук Рапид Виена 2 –  1         По-именитите домакини имат да наваксват точки до върха. Последният в класирането втори тим на Рапид е подходящия кръводарител . Победата на Вакер е вън от съмнение.

3. Динамо Брест Неман Гродно“   –  1       Последен кръг в Беларус . Това се явява финална среща за място в Европа. Въпреки невероятния сезон до момента за Неман, се доверяваме на класата на „Динамо“. Шампионите няма как да изпуснат турнирите със скъпата селекция, която притежават.

4. Витес Фортуна Ситард“   –  1       Арнемци са се настанили на втората позиция предвкусвайки добрия сезон, който ги очаква. „Ситард“ са последни и само чудо може да им даде нещо повече от почетна загуба.

5. ПСВ Спарта Р“    1      „Филипсите“ все още се държат на близко разстояние от лидера „Аякс“. В четвъртък показаха воля и сломиха „ПАОК“ след изоставане от два гола. Намирайки се на вълните на вдъхновението тази среща ще бъде спечелена.

6. Раков Ченстохова Варта Познан   –  1          „Раков“ мечтае тази година, а временната втора позиция никак не е случайна  предвид селекцията която притежават. За гостите запазването на статута си в Екстракласата е приоритет, но тук изостават като качество.

7. Санта Клара Порто“   –  2            „Драконите“ трябва да пренесат  постоянството от Шампионската лига и във вътрешния шампионат. Изоставането вече не им е малко,

а  победата крайно необходима. В памет на загубилия битката с Ковид ’19 -дългогодишен футболист и голям ръководител -Рейналдо Телеш те са длъжни да го направят .

8. Спортинг“ – Морейрензе“   –  1         Неучастието на „лъвовете“ в Европа този сезон се оказва напълно оправдано. Те водят в класирането, а това не се беше случвало в последните пет години. Младата селекция на Аморерим няма да срещне проблеми в това домакинство .

9. Марибор Табор Сезана“   –  1         Доста по-именитите домакини трябва рутинно да спечелят този мач. Тази година битката в Словения е жестока. В нея са замесени още Олимпия, Копер и Мура . Няма място за отпускане.

10. Манчестър Сити Бърнли“   –  1          Много грешни стъпки до момента за тима на Гуардиола. В тима вече няма наказани и контузени състезатели така,,че успехът не подлежи на съмнение, За по-смелите играчи препоръчвам и игра на „хенди кап“ за тази среща.

Кирил Иванов

(14)