УИКЕНД ТОП 10 ПРОГНОЗИ

1. Апоел Н.Ермис“   –  1          Дългогодишният  хегемон в лицето на „Апоел“ се намира в дълбока и непомнена доскоро криза. Феновете се надяват, че с този мач ще започне излизането от нея. Предпоставките за успех са налице, а съперникът е подходящ надеждите да се осъществят.  

2. ПанетоликосОлимпиакос“   –  2          Лидерът гостува на един от последните тимове. „ПАОК“ са по петите на „Олимпиакос“ и отпускане не може да има. Разликата в класите между двата тима в момента  е фрапантна  .

3. КортрайкГенк  –  Двата отбора да отбележат           „Генк“ продължават да печелят, но и да допускат попадения. До момента правят много силна кампания. Осмият „Кортрайк“ също е много силен и резултатен. Логичен избор .

4. Зулте Варагем“  Мускрон“  –  Двата отбора да отбележат           „Зулте“ винаги е замесен в голови спектакли, но в последните две домакинства те липсват. Напълно логично е  на тази аномалия в резултатите им да бъде сложен край. „Мускрон“ се стабилизира и съвсем скоро ще изплува от последната позиция .

5. Аякс резерви  Хелмонд Спорт  –  Двата отбора да отбележат           Домакините правят доста слаб сезон. Повечето от футболистите преминаха в първия тим и сега се налага по- младата генерация. И двата тима непрекъснато участват в голови срещи и тази няма да прави изключение.

6. Виторул КонстанцаХерманщад“   –  1           Румънският шампионат се подновява с този мач. Домакините от „Констанца“ са в серия от четири последователни срещи без успех. Ръководството в което присъстват именитите Хаджи и Попеску е взело необходимите мерки и победата срещу намиращия се в дъното тим на „Херманщад“ изглежда сигурна .

7. ГалатасарайГенчлербирлиги“   –  1            Два провала в рамките на седмица и от челна позиция Джим Бом е вече на пето място. Гостите са от по-долна класа, а домакинската победата е задължителна и не подлежи на съмнение .

8. Евертън Родъръм“   –  1       ФА къп е от любимите турнири на „Евертън“. Те са с традиции в него и  препятствието наречено „Родъръм“ изобщо няма да ги притесни . Победата на „карамелите“ е ясна.

9. Арсенал Нюкясъл“   –  1            Артилеристите излизат от кризата и се намират в прекрасна форма. Те са и актуалния носител на трофея. Гостите имат проблеми с карантинирани състезатели и този турнир няма как да бъде сред приоритетите им в момента .

10. Ювентус Сасуоло“   –  1           Нищо добро не чака „Сасуоло“ в това гостуване. „Юве“ влезе в страшен ритъм и за седмица съсипа лидера „Милан“, както и „Удинезе“. Изоставането от върха започна да се топи . Предишната визита на „Сасуоло“ в Бергамо бе катастрофа. Нещо подобно се очаква и от тази.

Кирил Иванов

(3)