УИКЕНД ТОП 10 ПРОГНОЗИ

1. ВолфсбергерХартберг“   –  1        „Волфсбергер“ е по-качествен от двата тима. Изоставането от челото им е голямо и се очаква възхода им да започне от тук. По традиция те правят по-силна пролет. В Европа  доказаха, че могат да победят всеки. „Хартберг“ ще се борят за оцеляване като е много вероятно  да успеят .

2. ЛАСКСваровски Тирол“   –  1          По подобие на гореспоменатия двубой тук нещата изглеждат по сходен начин. По-добър домакин, изоставащ в класирането. Като причина отново може да изтъкнем участието на тима в Европа. Пропуснатото трябва да се навакса и победа на енргичния тим на „ЛАСК“ не трябва да се пропуска .

3. Зулте ВарагемБеершот“  –  Двата отбора да отбележат         За пореден път се спираме на мач с участието на „Зулте“ и отново с прогноза за голове и в двете врати. Гостите започват да излизат от временната криза и тази опция не трябва да ни притеснява.

4. ЛеувенГент“  –  Двата отбора да отбележат          И тук залагаме на голов сблъсък. „Леувен“ на нашия Кристиан Малинов винаги е замесен в голови сблъсъци и не пропуска да бележи. „Гент“ са традиционна сила в Белгия . При тях почти не се среща нулев мач.

5. ПанатинайкосОФИ“   –  1        „ПАО“ се намира на петата позиция и по всичко изглежда е решен да се изкачи още в класирането. Целта е завръщане в Европа . „ОФИ“ са колебливи този сезон и трудно ще измъкнат нещо в Атина.

6. Макаби НетаняМакаби Т.А.“   –  2          Шампионите се намират в деликатна ситуация. Изостават от лидера „Макаби Хайфа“ и за да дублират титлата не трябва да губят точки в подобни срещи. Превъзходството тук е изцяло в тяхна полза.

7. ТвентеВенлоо“   –  1          Тимът от Енсхеде мисли за нещо по-сериозно през тази кампания . Имат домакинско предимство, както и доста по-добър състав от опонентите си . Победата им е доста вероятна. 

8. ОмонияОлимпиакос Никозия   –  1        Имаме явен фаворит в този сблъсък и това е миналогодишния шампион. Мачът е дерби само на хартия, а на терена реалностите са други. Битката за титлата е жестока.Победата на Омония – сигурна .

9. Зейтун КоринтиансСенглеа Атлетик   –  1           В първенството на Малта има изявен аутсайдер и това е състава на „Сенглеа“. Спечелили само две точки от началото, те се явяват кръводарител на всеки свой противник. Именно от това има нужда състава на „Зейтун“ и нищо не може да ги спре да се поздравят с успеха .

10. МаритимоПасош де Ферейра“   –           Домакините имат предимство, когато играят на своя „Барейрош” във Фуншал – столицата на остров Мадейра. Задачата им няма да бъде лека приемайки хита на сезона от „Пасош“, водени от своя лидер Дъглаш Танк. Всяка победна серия има  своя край и тук прогнозираме, че „Маритимо“ няма да загуби.

Кирил Иванов

(5)