УИКЕНД ТОП 10 ПРОГНОЗИ

1. „ЦСКА“ – „Черно Море“   –  1           В „ЦСКА“  седмицата бе  пълна с катаклизми и неясноти. Али Соу бе продаден, а собствениците уж напуснаха клуба. В крайна сметка чисто спортно технически клубът е на ниво, мобилизиран и амбициран за успех седмица преди гостуването си в Разград за мача на сезона.

2. „Адмира“ – „ЛАСК“   –  2          Младият тим на „Адмира“ се намира на последнио място в класирането. Почти сигурно ще отпадне от елита. От другата страна е сериозният и качествен състав на „ЛАСК“, гонещ първата позиция. Победа за госта е повече от логичен избор.

3. „Аустрия Клагенфурт“ – „Рапид В2“   –  1           „Клагенфурт“ се намират в челото, но тимът все още трябва да наваксва точки до върха. Вторият тим на „Рапид“ е в ролята на  брашнян чувал в тази дивизия , а печеленето на точка се  превръща в цяло събитие .

4. „Нефчи Баку“ – „Габала            Най – популярният тим в Азербайджан е лидер в класирането и  мечтае за дългоочакваната титла. Хегемонът „Карабаг“ бе сломен в предишния кръг и инерцията от успеха не трябва да се губи.

5. „Арарат Армения“ – „Пюник“    –  1          „Арарат“ се намират в челото заедно с още два тима. Всяка загубена точка е фатална в борбата за трофея, а последният „Пюник“ не може да бъде преграда по пътя към успеха.

6. „Зулте Варагем“ – „Стандарт Лиеж“     Двата отбора да отбележат          За пореден път маркираме голове в двете посоки при наличието на  тима на „Зулте“.  Гостите също са доста резултатен тим и тази ставка изглежда непоклатима.

7. „Анортозис“ – „Докса“   –  1            „Анортозис“ се целят в титлата . Успехът през седмицата в отложен двубой е доказателство за формата и натрупаното самочувствие. Гостите са средняк без амбиция през този сезон .

8. „Аполон Лимасол“ – „Еникос Паралимни            Среща между два отбора намиращи се на различни полюси. Домакините са замесени в борбата за титлата, а гостите в борбата за оцеляване. Прогноза за категоричен успех за по-добрия състав.

9. „Фола Есч“ – „Етцела Етелбрук“    –  1          Имаме идентичен сблъсък и в шампионата на Люксембург. Първенството на Великото Херцогство вече е доста по – качествено поради високия брой на чуждестранните състезатели в него. Разликата между двата отбора е осезаема и ние гласуваме пълно доверие на домакина.

10. „Тарксиен“ – „Сенглеа“   –  1          Сблъсък между последните два тима в класирането . Предпоследният приема последния. Но докато за „Тарксиен“ надежда за спасение все още има, то за „Сенглеа“ такава отдавна се е изпарила. Гостите са без финансова подкрепа и без качествени футболисти. Очакваме безпроблемен успех за „Тарксиен“.

Кирил Иванов 

(7)